Reserveer uw kennismakingszending en bespaar direct

Reserveer uw kennismakingszending!

Ja, graag ontvang ik mijn kennismakingszending voor de officiële Willem-Alexander & Máxima Collectie. Met mijn kortingscode ontvang ik mijn schitterende herdenkingsuitgifte voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 19,95 (later € 39,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Zwaar verzilverd met puur (99,99%) zilver
Verguld met 24-karaats goud
Geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Proof-Like

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Specificaties
Uitgifte Het Huwelijk
Collectie Willem-Alexander & Máxima
Metaal Zwaar verzilverd
Kwaliteit Proof-Like
Diameter 40 mm
Beperkt tot 5.000 complete collecties
Aanbieding Slechts € 19,95 (later € 39,95)
Belangrijke informatie

De vermelde prijzen zijn exclusief 3,95 € verzend- en verzekeringskosten per zending. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 werkdagen.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice volstaat.